Оформити заявку

Як додати нового користувача в Google Analytics?

admin
22/07/2021
Время чтения: < 1 м

Перед вами – мануал з регулювання доступу до даних Google Analytics. Читайте і використовуйте для аналізу інтернет-сайтів. Налаштування різних рівнів доступу до даних Google Analytics дозволяють регулювати використання інформації іншими користувачами. Ви можете як розширити доступ користувачів до даних Google Analytics, так і обмежити його до необхідного вам рівня. Почнемо з того, що ви можете надавати новим користувачам такі рівні доступу:

  • рівень представлення;
  • рівень ресурсу;
  • рівень аккаунта.

Різні рівні доступу потрібні в тому випадку, якщо ви хочете надати доступ користувачеві до необхідної інформації, але не бажаєте, щоб він мав можливість ознайомитися з даними по всьому аккаунту або ресурсу.

Як відкрити доступ користувачеві?

Розглянемо процес додавання нового користувача в Google Analytics. Для цього: 1. Увійдіть в ваш обліковий запис сервісу Google Analytics. 2. Перейдіть на вкладку “Адміністратор” і оберіть необхідний вам аккаунт, ресурс або представлення (це – рівні доступу, які ви можете надати новому користувачеві). ​3. У стовпці “акаунт”, “ресурс” або “представлення” (залежить від вашого вибору в попередньому пункті) натисніть “Керування користувачами”. ​ Уровни доступа в Google Analytics 4. В полі “Надати дозволи” вкажіть email облікового запису Google нового користувача. 5. Виберіть необхідні дозволи або їх комбінацію (Управління користувачами / Зміна / Спільне використання / Читання і аналіз). 6. Для того, щоб відправити оповіщення кожному користувачеві, де ви можете розмістити, поставте галочку навпроти пункту “Повідомити користувачу по електронній пошті”. 7. Натисніть кнопку “Додати”. Готов, тепер користувач отримає доступ до необхідної інформації.